Kerio in de Cloud is een dienst die sinds 2013 verzorgt wordt door Tuxis Internet Engineering. Tuxis is een preferred Kerio partner en is gevestigd in Ede.

Tuxis levert aan ICT dienstverleners en bedrijven met één of meer eigen systeembeheerders. Sinds 2009 leveren wij diensten vanuit het datacenter BIT in Ede. Onze opdrachtgevers krijgen hoogwaardige internetdiensten zoals colocatie, maatwerk webhosting, e-mail, telefonie, online back-up en (private)cloud omgevingen. Met name klanten die hoge capaciteit vereisen of speciale wensen hebben passen goed bij Tuxis terwijl we tevens het gemak van een aantal kant en klare SAAS diensten leveren.

Meer over Tuxis vindt u hier: https://www.tuxis.nl/over-ons/

Kies uw Kerio Connect

Met Kerio in de Cloud uw eigen dedicated Kerio Connect omgeving vandaag nog gebruiksklaar vanuit onze Kerio Cloud. Geen beperkingen of limieten en wij zorgen voor de back-ups, beschikbaarheid en capaciteit. Deze cloud versie van Kerio is voorzien van advanced anti-virus, advanced anti-SPAM, Exchange Active Sync en -email archivering. Bekijk hierboven de prijzen en bestel direct.

Liever op uw eigen server hosten? Dat kan natuurlijk ook met Kerio Connect On-prem. Vraag daarvoor een prijs aan.

bestanden in de cloud
Partner